Assessorament


Des de la primera necessitat d'accessibilitat, iniciem tot el procés de visita i presa de mides de l'espai per trobar una solució d'accessibilitat.

Escoltem les seves necessitats i limostrem els nostres productes per determinar els diferents dispositius d'elevació existents en mercat. A través d'aquesta conversa també es determina que tipus d'elevació requereix l'usuari, cadires pujaescales, plataforma pujaescales, plataforma elevadora o ascensor unifamiliar.

Amb la nostra experiència en el sector de l'elevació i aplicant criteris d'optimització, seguretat i preu li orientem en temes tècnics, funcionals i legals.

Amb la nostra dedicació exclusiva als dispositius elevadors per a persones de mobilitat reduïda li garantim una visió tècnica, assessorament i valoració comercial òptima.

Els realitzarem una visita tècnica sense compromís, a partir de la qual desenvoluparem projectes i plànols d'implantació 3D perquè cada solució sigui particular i personalitzada.

Realitzem pressupostos sobre els dispositius que tècnicament són més idonis, sense compromís. Li orientem en normatives i subvencions, així com facilitem la documentació requerida per optar a aquest tipus de subvencions existents. Relizamos una coordinació de resta de gremis professionals.

asesoramiento

Més informació

 

Si desitja més informació, empleni aquest formulari. Ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible.

Pot trucar-nos clicant al número de telèfon 938172681 i l'atendrem encantats.


Li oferim solucions d'accessibilitat


Truqui'ns i sol·liciti un pressupost gratuït i sense compromís
L'assessorarem segons les seves necessitats
Realitzarem la seva instal·lació ràpida i netaDisposem d'assistència tècnica per a qualsevol tipus d'incidència

Comercialitzem tots els productes amb homologacions i certificats CE

Tots els nostres productes i instal·lacions tenen garantia