Se sent realment segur pujant les escales de la seva llar?

 

se siente seguro subiendo las escaleras

 

Si la seva casa té més d'un pis, pujar i baixar les escales és alguna cosa que vostè fa tots els dies, i possiblement sense pensar-ho molt. Però, per què no detenir-se un moment i considerar com usar les escales, i el que podria dir sobre vostè i les seves necessitats?

Si puja i baixa les escales regularment, sense pensar-ho dues vegades, llavors és una gran situació en la qual estar. Vas oblidar alguna cosa a dalt? No hi ha problema....pots tornar a pujar i agafar-ho, no et portarà ni un minut!

Però si està envellint i comença a lluitar amb la mobilitat reduïda o altres problemes mèdics, aquesta situació podria ser més un record que una realitat quotidiana.

 

Pregunti's

Camina fins a les escales i comença a pujar-les sense descans?
O arriba al peu de les escales i es deté, les mira amb deteniment, respira profundament un parell de vegades, agarra el passamans amb fermesa i comença de nou?

Posa un peu en el graó i després l'altre peu en el graó de dalt i així successivament fins a les escales?
O posa un peu en el graó i després portes l'altre al mateix graó i repeteixes el procés, pujant un graó alhora?

Pot pujar les escales amb les dues mans lliures, tal vegada portant alguna cosa als braços?
O necessita aixecar-se usant el passamans, o fins i tot inclinar-se cap endavant i posar una mà en els graons davant de vostè només per a estabilitzar-se?

Pot pujar les escales de dalt a a baix d'una sola vegada?
O necessita detenir-se a mig camí per a recuperar l'alè o recuperar forces abans de seguir endavant? Tal vegada necessiti detenir-se més d'una vegada abans d'arribar a dalt.

Encara que pujar les escales et deixi sense alè, pot fer-ho sense cap altra molèstia o dolor?
O assegui dolor en els genolls, malucs o altres articulacions, li dol l'esquena o li costa respirar?

Quan arriba al final de les escales, segueix tranquil·lament?
O necessita detenir-se per uns moments per a concentrar-se, o tal vegada asseure's ràpidament per a recuperar-se abans de seguir endavant.

Si vostè és la persona que puja i baixa les escales sense pensar-ho dues vegades, llavors vostè és l'afortunat. Però si t'identifiques més amb la persona que s'esforça i es preocupa per usar les escales, llavors la seva escala podria estar dient-li alguna cosa.

Pot ser que sigui hora d'una mica d'ajuda en les escales amb una cadira puja escales.

Fins i tot si només ho usa ocasionalment, tenir una cadira puja escales instal·lada significa que no haurà de preocupar-se de pujar i baixar les escales de nou. Podrà lliscar-se cap amunt i cap avall amb seguretat i comoditat amb només tocar un interruptor, sense dolor i tantes vegades al dia com desitgi.

Per què seguir endavant quan la solució als seus problemes d'escales es pot instal·lar a la seva casa en pocs dies, i sense complicacions?

En Farré Accessibilitat li respondrem qualsevol pregunta que pugui tenir sobre les nostres cadires elevadores.

Amb la nostra gamma de cadires puja escales podrà tornar a pujar les escales sense cap dificultat, recuperant la seva independència. Les cadires puja escales són segures i fàcils d'usar, tant per a escales rectes o corbes.