Plataformes elevadores


Les plataformes d'elevació vertical,permeten salvar desnivells de diversos metres. Algunes són semblants a un ascensor, amb la diferència que gairebé no necessiten fossat (amb prou feines 15cm o menys). Altres plataformes, per a altures menors, consisteixen en una base i unes proteccions laterals a mitja altura.

La Plataforma elevadora Ergon és perfecta per a comunitats para per superar els desnivells verticals.
La Plataforma elevadora Butler és perfecta per vivendas particulars, sent la plataforma més petita disponible al mercat.

plataforma elevadora ergon
Plataforma elevadora Ergon

La plataforma elevadora Ergon és perfecta per superar els desnivells verticals. Els elevadors de curt i llarg recorregut són idonis ja que s'adapten a qualsevol necessitat arquitectònica. Ofereixen una ràpida instal·lació, neta i sense obres, i poden utilitzar-se tant en interior com en l'exterior.

+ informació

plataforma elevadora butler
Plataforma elevadora Butler

La plataforma elevadora Butler ofereix una solució de mobilitat entre nivells de forma còmoda i segura per a habitatges particulars.
Es tracta de la plataforma més petita disponible al mercat podent ser instal·lada en gairebé qualsevol espai, a més de ser una solució econòmica.

+ informació


Li oferim solucions d'accessibilitat


Truqui'ns i sol·liciti un pressupost gratuït i sense compromís
L'assessorarem segons les seves necessitats
Realitzarem la seva instal·lació ràpida i netaDisposem d'assistència tècnica per a qualsevol tipus d'incidència

Comercialitzem tots els productes amb homologacions i certificats CE

Tots els nostres productes i instal·lacions tenen garantia