Productes


A Farré Accessibilitat li oferim les millors cadires pujaescales, plataformes pujaescales, plataformes elevadores i ascensors del mercat.
Amb els nostres productes, solucionem els problemes d'accessibilitat, eliminant barreres arquitectòniques.

silla salvaescaleras

Cadires pujaescales

Amb les nostres cadires puja escales podrà tornar a pujar les escales sense cap dificultat, recuperant la seva independència. Les cadires elevadorees són segures i fàcils d'usar, tant per a escales rectes o corbes.

Conegui amb més detall la nova cadira puja escales Flow X la cadira puja escales Flow2  per a escales rectes i corbes d'interior, el puja escales HomeGlide y HomeGlide Extra per a escales rectes d'interior y HomeGlide Exterior per a escales rectes s'exterior.

+ informació

 

 

plataformas salvaescaleras

Plataformes Pujaescales

Les plataformes pujaescales estan dissenyades per a les persones que es desplacen en cadira de rodes o amb la mobilitat reduïda, s'adapten a gairebé tots els tipus d'escales siguin de tram recte, amb corbes o amb replans.

Conegui amb més detall la nostra plataforma pujaescales Supra Linea para trams rectes d'escala i plataforma pujaescales Supra Curva per a trams rectes i corbs d'escala.

+ informació

 

plataformas elevadoras

Plataformas Elevadoras

Les plataformes elevadores permeten salvar desnivells de diversos metres. Quant al disseny, algunes són semblants a un ascensor, amb la diferència que gairebé no necessiten fossat. Altres plataformes, per a altures menors, consisteixen en una base i unes proteccions laterals a mitjana altura.

Conegui amb més detall la nostra Plataforma elevadora Ergon, perfecta per a comunitats per a per a superar els desnivells verticals i la plataforma elevadora Butler que és perfecta per a habitatges particulars, sent la plataforma més petita disponible en el mercat.

+ informació

 

ascensores

Ascensors Unifamiliars

En un habitatge unifamiliar o edifici d'habitatges que, solen disposar de més d'una planta, cobra importància incorporar ascensors unifamiliars per a atendre les necessitats de mobilitat dels usuaris i poder salvar així barreres arquitectòniques. Incorporar un ascensor, li estalviarà en el futur, quan tingui problemes de mobilitat o altres circumstàncies li dificultin pujar les escales de la seva casa.

Conegui amb més detall els nostres ascensors unifamiliars: Ascensor Gulliver y Ascensor DHM.

+ informació

 


Li oferim solucions d'accessibilitat


Truqui'ns i sol·liciti un pressupost gratuït i sense compromís
L'assessorarem segons les seves necessitats
Realitzarem la seva instal·lació ràpida i netaDisposem d'assistència tècnica per a qualsevol tipus d'incidència

Comercialitzem tots els productes amb homologacions i certificats CE

Tots els nostres productes i instal·lacions tenen garantia